4 redenen om een pocketvering matras te kopen

matras bed

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Maar welk matras moet je kiezen? In deze blog delen we alle voordelen van een pocketvering matras. De ideale keuze voor iedereen die het ‘s nachts vaak warm heeft, het milieu belangrijk vindt én gaat voor de optimale ondersteuning zonder daar te veel geld aan uit te geven.

1: De koelste slaapplek

Een pocketvering matras is perfect voor iedereen die het ‘s nachts warm heeft en vaak zwetend wakker wordt. Door de ruimte tussen de veren heeft het matras een ‘holle kern’ en kan deze goed doorluchten. Zo wordt transpiratievocht snel en efficiënt afgevoerd en koelt het matras lekker af. Pocketvering matrassen zijn dan ook ideaal voor warme zomers!

2: Duurzaamheid

Ook wanneer je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan is een pocketvering matras perfect. Ten opzichte van andere matrassen, gaat dit matras namelijk ontzettend lang mee. Dit komt doordat het materiaal waar de veren van gemaakt zijn langer in vorm blijven dan bijvoorbeeld schuim. Hierdoor ontstaat geen kuilvorming en heb je extra lang plezier van je matras.

3: Ondersteuning

Laten we niet vergeten dat het belangrijkste aan een matras de ondersteuning is. Bij een pocketvering matras wordt deze bepaald door verschillende losse ‘pockets’ die samen één geheel vormen. Vervolgens bewegen ze nog steeds apart van elkaar, waardoor ze precies de ondersteuning bieden die jouw lichaam nodig heeft. Dit effect wordt versterkt doordat het matras is opgedeeld in verschillende ‘comfortzones’ in het matras.

4: Goedkope keuze

Mocht je nu denken: al die goede eigenschappen, daar moet ik ongetwijfeld de hoofdprijs voor betalen? Dan stellen we je graag gerust. Pocketvering matrassen zijn er in alle prijsklassen en het is zelfs één van de voordeligste matrastypen. Sommige webshops, zoals bijvoorbeeld Matrasconcurrent, bieden pocketvering matrassen tegen extra scherpe prijzen aan door groot in te kopen. Hierdoor bestel je pocketvering matrassen al vanaf 99,- euro!

Over Matrasconcurrent

Alles voor een goede nachtrust bestel je eenvoudig online bij Matrasconcurrent. In deze webshop vind je niet alleen pocketvering matrassen, maar ook volledige boxsprings, matrastoppers, hoofdkussen en zelfs nachtlampjes! Alle producten zijn standaard superscherp geprijsd en vaak profiteer je daarbovenop van extra kortingen.

Ga meteen naar Matrasconcurrent en maak jouw slaapkamer compleet!

  • Enorm aanbod tegen de laagste prijs
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-*
  • 60 nachten proefslapen

*Minimum bedrag kan variëren, check de website van Matrasconcurrent voor het actuele bedrag.