Graszoden van Topgazon

Ben jij op zoek naar graszoden van uitstekende kwaliteit, die ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden? Dan zit je goed bij Topgazon! Bij Topgazon bieden we meerdere soorten graszoden aan, waardoor je altijd een variant vindt die uitstekend aansluit op jouw behoeftes. Met de producten uit ons assortiment creëer je binnen een mum van tijd een prachtige tuin!

Voordelen graszoden Topgazon

Het bestellen van graszoden via het assortiment van Topgazon kent meerdere voordelen. Eén van die voordelen is dat je zowel profiteert van scherpe prijzen als van de fantastische kwaliteit van onze producten. Daarnaast staan onze graszoden niet alleen bekend om de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook vanwege:

  • De gemakkelijke wijze van vervoer en het leggen van de graszoden
  • Bij Topgazon kun je terecht voor een divers assortiment
  • De stevige en volle structuur van onze graszoden

Graszoden per rol

De graszoden worden aangeboden per rol. Dat houdt in dat het bestelproces en het leggen van de zoden voor jou erg makkelijk is. Doordat deze producten in rollen worden aangeboden, kun je bijvoorbeeld precies uitrekenen hoeveel rollen je nodig hebt voor jouw tuin. Per rol kun je daarbij ongeveer één vierkante meter rekenen. Iedere graszode is 250 centimeter lang en 40 centimeter breed. 

Op milieuvriendelijke manier gekweekt

Bij Topgazon vinden we het milieu erg belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat ons productieproces helemaal milieuvriendelijk is ingericht. Tijdens het kweken van graszoden wordt er dan ook uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke (organische) meststoffen. Bovendien beperken we het gebruik van bestrijdingsmiddelen tot een minimum. 

Jouw ideale tuin met de producten van Topgazon

Met het kopen van de graszoden bij Topgazon, zet je de eerste stap richting het creëren van een prachtig gazon. Door de uitstekende kwaliteit van onze producten kun je er ook nog eens vanuit gaan dat je hier gedurende lange tijd van kunt genieten. En, wanneer je besluit om de graszoden bij ons te bestellen, ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

Advies op maat 

Ben je overtuigd geraakt door de kwaliteit van onze graszoden? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. In dat geval kun je de door jou gewenste producten gemakkelijk in je winkelwagen stoppen en afrekenen. Vervolgens doen wij ons best om het product zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Heb je toch nog vragen over onze graszoden? Neem dan gerust contact met ons op!